ComputerComputer
Door 4 mei 2020 Lees verder →

Nikon introduceert Create Your Light campagne

We leven op dit moment in een wereld zoals we die niet eerder hebben meegemaakt. We ervaren dit allemaal anders. Fotografen hebben het unieke vermogen om via beeld gevoelens uit te drukken. Met deze beelden kunnen we verhalen delen en dichter tot elkaar komen. Met de #createyourlight campagne wil Nikon fotografen aanmoedigen om hun camera’s op te pakken om deze bijzondere tijd vast te leggen.

Door fotografen bij elkaar te brengen met een gedeelde missie, hoopt Nikon motivatie en betekenis te bieden in een tijd wanneer dat het meest nodig is. #createyourlight biedt fotografen een platform om hun unieke verhalen te delen door middel van beelden. De community is toegankelijk voor fotografen van alle niveaus en genres met alle apparatuur. Beeldmakers worden aangemoedigd om thuis foto’s te maken en zo creatief mogelijk met hun omgeving om te gaan. Om te inspireren en informeren zal Nikon ook samenwerken met professionele fotografen, Nikon experts en Nikon School-trainers door hints en tips te delen over hoe je het meeste uit thuisopnames kunt halen. Ook worden er uitdagingen gedeeld met een bepaald thema. Een van de eerste fotografen die meedoet is professioneel trouwfotograaf Brett Florens, die de beste tips deelt om thuis om te gaan met daglicht en hoe je kunt spelen met gordijnen en posities. Om deel te nemen hoeven fotografen simpelweg een eigen foto te plaatsen op hun Instagram-kanaal met #createyourlight en #NikonNL. Nikon zal dan een aantal verhalen delen op hun sociale kanalen en op de campagnewebpagina.

Kijk voor meer informatie op www.nikon.nl.

Geplaatst in: Nieuws