ComputerComputer
Door 10 augustus 2022 Lees verder →

AKVIS Artifact Remover AI

Softwarefabrikant AKVIS heeft een nieuwe versie uitgebracht van hun programma Artifact Remover AI. Met dit gratis programma kan men de kwaliteit van gecomprimeerde JPEG-beelden verbeteren door artefacten en beeldruis te verminderen. Het programma maakt gebruik van kunstmatige intelligentie.

AKVIS Artifact Remover AI draait op computers met Windows 7, 8, 8.1, 10 en 11 of macOS 10.12-12.0, 64-bit. Het is ook compatibel met Linux (met behulp van Wine). Het programma kan stand-alone of als plug-in voor AliveColors, Adobe Photoshop en compatibele programma’s worden gebruikt. De gebruikersinterface kent drie gebruikersmodi, te weten Low Compression, High Compression, en High Compression with Noise. Met dit programma kan men vrij eenvoudig de kwaliteit van gecomprimeerde JPEG-beelden verbeteren. Versie 2.0 maakt nu ook gebruik van kunstmatige intelligentie in de Low Compression en High Compression modi. Hierdoor produceert het programma betere resultaten bij het detecteren en verwijderen van beeldfouten en JPEG-artefacten. AKVIS Artifact Remover AI 2.0 is beschikbaar als freeware voor thuisgebruik. Voor commercieel gebruik is een Business licentie ($ 39,-) vereist. Men kan AKVIS Artifact Remover AI 2.0 hier downloaden.

Kijk voor meer informatie op www.akvis.com.

Geplaatst in: Downloads