ComputerComputer
Door 14 december 2022 Lees verder →

Een schot in de roos

In de reeks Focus op fotografie is bij uitgeverij Van Duuren Media een nieuw deel verschenen. In het boek Een schot in de roos, praktijkboek fotografie (ISBN 9789463562928) leert fotograaf Jan Willem Hager je fotograferen op de allerleukste manier. Ben je beginnend fotograaf en wil je vooral praktijkgericht gaan leren fotograferen? Dan is dit jouw boek!

Fotograferen is een leuke hobby, maar als beginnend fotograaf loop je al snel tegen vakjargon en intimiderende technische termen aan. Lastige taal waardoor het maken van mooie foto’s moeilijker wordt voorgedaan dan het daadwerkelijk is en de moed je in de schoenen kan zakken. Dit 320 pagina’s dikke praktijkboek fotografie Een schot in de roos is hét basisboek dat elke fotograaf praktisch gezien in zijn vingers moet hebben. Alle basiskennis die bij de meeste (vak)opleidingen fotografie wordt aangeboden komt in de elf hoofdstukken van dit boek aan bod, zoals fotograferen met het High Five-principe in je achterhoofd, fotografie is kunst, het oog en de camera, het perfecte beeld, kleur en licht, product- en portretfotografie, fotografische genres en een beetje beeldbewerking. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met praktijkopdrachten. Je verzamelt je fotografisch werk uit de opdrachten in het bijbehorende online werkboek waarmee je digitaal je eigen portfolio bouwt. Leer de basis en volg de oefeningen zodat elke volgende foto van jou daadwerkelijk een schot in de roos wordt! Het boek kost € 34,99 en is onder andere te koop bij Bol.com. Aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken